ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ηλεκτρολόγος ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμού κτηρίων βιοτεχνίας και βιομηχανίας.

Είμαστε πάντα δίπλα σας άμεσα, την ώρα που μας χρειάζεστε να σας παρέχουμε τις ηλεκτρολογικές μας υπηρεσίες .Μπορείτε να μας βρείτε 24ώρες το 24ωρο σε όλη τη διάρκεια του έτους μέσω τηλεφώνου ή email και θα είμαστε άμεσα κοντά σας να σας δώσουμε μία προσφορά ή μία λύση που θα απαντά στις δικές σας ανάγκες.
25-B7

Τηλέφωνα επικοινωνίας
6974041075

email
john.alifragis@gmail.com

Ο ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ένα άλλο πλεονέκτημα οικιακού αυτοματισμού προστίθεται ασφάλειας τόσο για την οικογένεια και το σπίτι σας. Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχουν τις μικρές συσκευές και ο φωτισμός, και πάλι με το απλό άγγιγμα του δακτύλου σας για το αγαπημένο τεχνολογική συσκευή σας. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι η κόρη σας απενεργοποιημένο σίδερο για μπούκλες της και να εξασφαλίσει ότι το φούρνο σας έχει γυρίσει μακριά από την οικογένεια πρωινό το πρωί. Σπίτι και την οικογένειά σας να απολαύσουν επίσης ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας μέσα από την ικανότητά σας να ελέγχετε τα φώτα στο σπίτι σας. 


Όχι μόνο αυτό επιτρέπει σε σας για να βεβαιωθείτε ότι τα φώτα είναι σβηστά όταν θα έχεις φύγει την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, και επίσης σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε σε συγκεκριμένες ώρες, αν θα θέλατε να δούμε σαν να είναι στο σπίτι. Αυτό βοηθά επίσης να αυξήσει την ασφάλεια και την ασφάλεια του σπιτιού σας. Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός αυτοματοποιημένου συστήματος στο σπίτι σας είναι αυτοματοποιημένη κλειδαριές στις πόρτες.  




Πόσο συχνά έχετε φύγει για τη δουλειά το πρωί μόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι έχετε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα σας; Μέσα από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα, μπορείτε να κλειδώσετε τις πόρτες σας με το πάτημα του δακτύλου σας. Αυτό διευκολύνει γρήγορα το μυαλό σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία ημέρας σας και όχι από το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να εισέρχεται στο σπίτι σας. Αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για σας, αν έχετε να φύγει για να λειτουργήσει πριν από τα παιδιά σας φύγουν για το σχολείο. Συχνά, τα παιδιά τρέχουν έξω από την πόρτα για να πιάσει το λεωφορείο και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα.Μπορείτε εύκολα να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης από το κλείδωμα της πόρτας από το γραφείο σας κάθε μέρα. Το γεγονός ότι μπορείτε να ειδοποιείται κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στο σπίτι σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε ποιος εισέρχεται στο σπίτι σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
Δυστυχώς, εμείς απλά δεν μπορεί να είναι παντού ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι χάνουμε συχνά τα πράγματα που συμβαίνουν, ίσως ακόμη και στο σπίτι ή την αυλή μας. Με ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού, μπορείτε εύκολα να δείτε τι συμβαίνει. Τώρα μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες φτάνουν εν αγνοία σας ή την οικογένειά σας. Κάμερες ασφαλείας αυξάνουν την ασφάλεια της οικογένειας από την καταγραφή κλιπ κατά την ανίχνευση κίνησης ή σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή της νύχτας.
Συχνά, θα φύγετε για τη δουλειά νωρίς το πρωί και να ξεχάσετε να ρυθμίσετε το θερμοστάτη.Ως εκ τούτου, θα έρθει στο σπίτι σε ένα σπίτι που είναι σοβαρά πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.Αυτό είναι δυσάρεστο, καθώς παίρνει συνήθως ένα καλό ποσό του χρόνου για τη θερμοκρασία των νοικοκυριών να αυξηθεί ή να μειωθεί μετά την αναπροσαρμογή. Ωστόσο, με ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού, μπορείτε να ρυθμίσετε απλά το θερμοστάτη από την άνεση του γραφείου σας λίγες ώρες πριν από τον τίτλο στο σπίτι. Αυτό είναι τόσο αποδοτική και εξοικονομεί ενέργεια, και σας βοηθά να μείνετε "στην κορυφή της« ζωής σας, όταν έχετε ξεμείνει από την πόρτα πρώτο πράγμα το πρωί, χωρίς να ληφθούν υπόψη πολλά άλλα πράγματα εκτός φθάνουν για να εργαστεί για την ώρα.
Δεν είναι μυστικό ότι ο κόσμος σήμερα είναι πιο απασχολημένος από ό, τι σε άλλες εποχές.Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, που τρέχει συνεχώς από τόπο σε τόπο, που εργάζονται για να ολοκληρώσει τα πάντα δεν τελειώνει ποτέ "to-do" λίστα σας. Λόγω της υψηλής τεχνολογίας φύση του συστήματος οικιακού αυτοματισμού, δεν έχετε να ανησυχείτε για το τρέξιμο στο σπίτι για να ανοίξει την πόρτα για τα παιδιά σας μετά το σχολείο ή να κάνει μια γρήγορη στάση στο σπίτι, προκειμένου να προσαρμόσει είδη οικιακής χρήσης. Εν ολίγοις, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε πολύτιμο χρόνο και την εμπειρία περισσότερο καθημερινά παραγωγικότητας.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού εξοικονομεί χρήματα . Το πιο ευεργετικό αντίκτυπο το σύστημα θα έχει είναι στο μηνιαίο λογαριασμό χρησιμότητάς σας. Δεν είναι πλέον, θα πρέπει να δαπανώνται χρήματα για οικιακές συσκευές μείνει στην απουσία της οικογένειάς σας. Θα πρέπει επίσης να αποθηκεύσετε το κόστος του φυσικού αερίου, όπως ποτέ δεν θα πρέπει να σταματήσει από το σπίτι, ώστε να μετατρέψει κάτι off ή. Αυτό είναι σίγουρα βολικό. Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι το κόστος είναι χαμηλό, χωρίς να ασκούν οι επιπλέον προσπάθεια

Έχετε πάει ποτέ έξω από την πόλη και να δοθεί ένα κλειδί για ένα γείτονα; Πολλοί το κάνουν αυτό προκειμένου να επιτραπεί ο γείτονας να εκτελέσει δουλειές του σπιτιού, που δεν μπορεί να αγνοηθεί, όπως τροφοδοτούν τη μονάδα, τη φροντίδα του σκύλου, ή την παράδοση του ταχυδρομείου. Ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού επιτρέπει απλά λίγο περισσότερο έλεγχο από ό, τι μια απλή περιστροφή πάνω από ένα κλειδί, το οποίο είναι μια μεγάλη ανακούφιση για μερικούς ιδιοκτήτες σπιτιού. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσει ένα χρόνο για το άτομο για να εισέλθουν στο σπίτι σας και αφήστε αυτόν ή στον εαυτό σας μέσω smartphone ή το iPad σας.Αυτό σας βοηθά να τους κρατήσει ασφαλή, καθώς και σας βοηθά να ξέρετε τι είναι μέχρι κάθε μέρα, η οποία μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο για μια πολυάσχολη γονέας. Εν ολίγοις, η επένδυση σε ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού θα σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους.Είναι οικονομικά αποδοτική. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια. Και ίσως το πιο σημαντικό; Θα σας κρατήσει και ασφαλή την οικογένειά σας και το σπίτι σας ασφαλές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *