ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ηλεκτρολόγος ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμού κτηρίων βιοτεχνίας και βιομηχανίας.

Είμαστε πάντα δίπλα σας άμεσα, την ώρα που μας χρειάζεστε να σας παρέχουμε τις ηλεκτρολογικές μας υπηρεσίες .Μπορείτε να μας βρείτε 24ώρες το 24ωρο σε όλη τη διάρκεια του έτους μέσω τηλεφώνου ή email και θα είμαστε άμεσα κοντά σας να σας δώσουμε μία προσφορά ή μία λύση που θα απαντά στις δικές σας ανάγκες.
25-B7

Τηλέφωνα επικοινωνίας
6974041075

email
john.alifragis@gmail.com

Η ηλεκτρονική συσκευή κατά των αλάτων και σκουριάς.





Το AQUA SOFT ΙΙ είναι μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία μετά από την εγκατάσταση της σε ένα υδραυλικό δίκτυο και σε οποιαδήποτε συσκευή που μέσα του/της κινείται νερό, το/την απαλλάσσει ‘’πολύ γρήγορα’’ και ‘’μόνιμα’’ από τις επικαθίσεις των αλάτων και σκουριάς.

Κατόπιν προστατεύει το δίκτυο από ηλεκτρόλυση, διάβρωση και περαιτέρω φθορές αυξάνοντας την ζωή του στον μέγιστο βαθμό.

Όπότε, έχετε άμεσο και πάρα πολύ σημαντικό όφελος γιατί ξενοιάζετε μια για πάντα από αυτό το πρόβλημα.

Ξεχνάτε επίσης το ‘’κόστος’’ των αναλώσιμων γιατί η συσκευή δεν χρειάζεται καμία συντήρηση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΚΤΙΡΙΑ – ΟΙΚΙΕΣ.

ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΕΡΟ.

ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.




Κάθε AQUA SOFT ΙΙ μπορεί να τοποθετηθεί σε πλαστικό, σιδερένιο ή χάλκινο σωλήνα παροχής νερού, πετυχαίνοντας τα ίδια τελικά αποτελέσματα. Δεν επηρεάζεται η αποτελεσματικότητα ούτε από την πίεση, ούτε από τον όγκο του διερχόμενου νερού αλλά ούτε και από την θερμοκρασία.

Το μόνο που καθορίζει το μέγεθος ως πρός την ισχύ της συσκευής είναι το πόσες ίντσες διάμετρο είναι ο σωλήνας που θα το τοποθετήσουμε.
 
- Το ΑQUA SOFT ΙΙ επεμβαίνει με τρεις τρόπους στα άλατα του νερού:

Αλλάζει τον τρόπο κρυστάλλωσης με αποτέλεσμα την μη επικάθιση τους πλέον στα τοιχώματα των δικτύων.

Απομακρύνει τα άλατα από παλαιότερες επικαθίσεις.

Το νερό εμφανίζει δραστική αύξηση της διαλυτότητας του τουλάχιστον κατά 200%. Το ασβέστιο – μαγνήσιο δεν εγκλωβίζουν πλέον τα απορρυπαντικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των απορρυπαντικών τουλάχιστον κατά 50%. Επίσης δεν χρειάζεται ‘’καθόλου’’ αποσκληρυντικά. Επομένως είναι μια απόλυτα οικολογική λύση που δημιουργεί και ‘’κάθετη’’ μείωση των μηνιαίων εξόδων σας. Σε περιπτώσεις δε υφάλμυρου νερού παρουσιάζει πιο έντονες καθαριστικές ιδιότητες από το μαλακό νερό.


                                                                             AQUA SOFT ΙΙ



- Το AQUA SOFT ΙΙ είναι ένας πομπός ραδιοσυχνότητας στο φάσμα των υπερήχων η οποία είναι εντελώς ακίνδυνη.
Η ραδιοσυχνότητα αυτή διαπερνά τα τοιχώματα του σωλήνα και αλλάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεται το νερό (συμπεριφέρεται σαν μαλακό).
Το pH του νερού επίσης βελτιώνεται.

Η ουδετεροποίηση των φορτίων του ασβεστίου και του μαγνησίου επιτρέπει την μη επικάθιση στα τοιχώματα, διατηρώντας τα σε 100% διαλυτή μορφή και αιώρηση μέσα στο νερό. Η νέα αυτή τεχνολογία προκαλεί την ουδετεροποίηση των φορτίων των στοιχείων αυτών σε ποσοστό περίπου 95 % ώστε να μην κολλάνε εκτός νερού μιας και μετατρέπονται σε άλλες μορφές αυτών των στοιχείων

Το AQUA SOFT ΙΙ βοηθάει να μειωθεί δραστικά αυτό το φαινόμενο γιατί με την πλήρη απομάκρυνση της πέτρας, τα μικρόβια δεν έχουν πλέον πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν, ενώ παράλληλα το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σκοτώνει ακαριαία ένα μεγάλο ποσοστό των μικροβίων αυτών με ένα πέρασμα. Τεστ απέδειξαν μηδέν παθογόνους μικροοργανισμούς (κολοβακτηρίδια) μετά από τρεις ανακυκλοφορίες του νερού.
- Ο ρυθμός αποκόλλησης των αλάτων από ένα δίκτυο ή μια συσκευή καθορίζεται από το πάχος του στρώματος των αλάτων που υπάρχει, την ποιότητά του, και την ροή του νερού που περνάει από την περιοχή των συσσωρευμένων αλάτων

-Ο ηλεκτρονικός επεξεργαστής όχι μόνο δεν δημιουργεί ηλεκτρόλυση αλλά και οι σωληνώσεις σε κάθε υδραυλικό δίκτυο, εσωτερικά, διατηρούνται καθαρές ενώ παράλληλα μειώνεται σημαντικά το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης μέχρι και 97%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πεδία εφαρμογής και τα οφέλη που παρέχει η
συσκευή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *